Referenties

Referenties

by Jeroen Oskam

Het belangrijkst: de mening van onze relaties!

Wij maken zaken doen in Spanje graag makkelijk én leuk

Onderstaand een selectie van leuke reacties (allen spontaan!), die we bij EuroEconomics hebben ontvangen:

  • “Ik heb de terugkoppeling gedaan met de KvK om jullie service de hemel in te prijzen Van een Nederlands bedrijf na het met spoed verzorgen van een fiscale inschrijving.
  • Dank u voor de zeer plezierige bespreking over het opstarten van een bedrijf in SpanjeVan een Belgisch bedrijf waar we vervolgens de bedrijfsoprichting voor hebben mogen verzorgen.
  • Just to let you know that I am very content with the quality of service you provide” Van een Nederlandse Group Controller van een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in Nederland. Wij verzorgen hier de boekhouding en rapportages voor.
  • We really appreciate all of your efforts, knowledge and guidance” Leuke reaktie van een Amerikaans bedrijf na de begeleiding gedurende de gehele opstartfase.
  • Thank you very much for your help, it has been a pleasure to do business with you” Een Engelse relatie die de prettige manier van begeleiding erg op prijs stelde.

Onze favoriet 🙂

Onze favoriet, van een Amerikaanse klant die ons bij een nieuwe klant introduceerde:

“Everyone we recommend this firm to, just swears they are the best.”

Graag zijn we ook jou van dienst!

Mogen wij het jou ook makkelijk maken?

Heb je vragen over zaken doen in Spanje? Vul dan ons vragenformulier in, dit kost je minder dan een minuut.

Heb je al een bedrijf in Spanje en wil je weten hoe wij je belastingzaken, belastingaangiften en de hieraan gerelateerde werkzaamheden en verplichtingen kunnen verzorgen? Vraag dan vrijblijvend direct offerte aan.

Je krijgt altijd een Nederlandstalige contactpersoon.

Je ontvangt binnen één werkdag reactie