Overige verplichtingen voor bedrijven in Spanje

Overige verplichtingen voor bedrijven in Spanje

by Jeroen Oskam

Wil je direct een vraag stellen? Klik hier. Geen kosten

Afhankelijk van de bedrijfsvorm en aktiviteit kunnen er extra verplichtingen zijn. Doorgaans is dit algemene Europese regelgeving die al dan niet met extra Spaanse vereisten zijn uitgebreid.

Voorbeelden zijn het bijhouden van aandeelhoudersregisters, het voldoen aan data protection en anti-witwas regelgeving, verplichtingen tot het bijhouden van intercompany contractregister en onderbouwing dat groepstransacties marktconform zijn, extra vereisten voor het garanderen van goede werkomgeving en arbeidsomstandigheden, enzovoorts.

Hoewel dit in Nederland en België ook is vereist, blijken controles in Spanje als streng en boetegericht ervaren te worden.

Wij maken het je graag makkelijk

Wij nemen je dit graag uit handen zodat jouw bedrijf zich kan concentreren op de core business.

De dienstverlening van Euro Economics, initiatiefnemer van DochterbedrijfSpanje.nl/be is er op gericht om dochterbedrijven van buitenlandse moedermaatschappij pro-aktief te informeren en maximaal te laten voldoen aan de Spaanse regelgeving om problemen te voorkomen.

Heb je vragen of kunnen we je van dienst zijn?

Heb je vragen over specifieke verplichtingen voor bedrijven in Spanje? Vul dan ons vragenformulier in, er zijn geen kosten aan verbonden en het kost je minder dan een minuut.

Heb je al een bedrijf in Spanje en wil je weten hoe wij er voor kunnen zorgen dat jouw bedrijf zich op de core business kan focussen? Vraag dan vrijblijvend direct offerte aan.

Je krijgt Nederlandstalig antwoord.

Je ontvangt binnen één werkdag reactie